De dimineata

Mi-a incoltit de o vreme un gand, acela de a deveni mai putin sociala virtual si mai prietenoasa in viata reala. E destul de greu sa restaurezi echilibrul asta, doar suntem oameni ocupati si in acelasi timp lenesi. In toata nebunia asta de metro, boulot, dodo nu ne prea ramane timp de socializat cu adevarat, si uneori chiar daca avem un pic de timp, ne lipseste energia. Asa ca ne pacalim cu niste like-uri, comment-uri si postari pe wall. Pe mine nu ma satisfac toate astea. Din contra ma lasa cu un gol mare in inima, acolo unde prietenii mei ar trebui sa fie. Pe vremurile BF (before facebook) distanta nu era o mare problema. Skype, yahoo, telefonul – faceau ca miile de kilometri sa nu mai insemne asa de mult. Cand auzi vocea unui prieteni si ii vezi zambetul, toate sunt mai bune si mai frumoase.
Singura dimensiune care imi place la facebook este usurinta de a posta imagini, dar asta e si unu lucru care nu imi place in acelasi timp. Imi facea mai multa placere sa primesc din cand un email frumos cu fotografii atasate, un email numai pentru mine, care imi arata ca el sau ea s-a gandit la mine. Poate ca sunt demodata dar nu voi mai posta pe facebook. In schimb imi voi suna prietenii mai des, ma voi intalni cu ei mai des, le voi scrie emailuri mai lungi.

Un gând despre &8222;De dimineata&8221;

  1. Te inteleg, te aud, simt ce vrei sa spui. Doare doar cateodata. Urasca faza cu „nu am timp”. Corect ar fi, zic eu, ” nu imi fac timp si pentru…”.
    Pana la urma, ziua incepe de la 0:0, clean plate, o insiruire de decizii. Putem fi mai activi social si in viata „adevarata”, asta cu sange care curge si lacrimi care se preling.

    Apreciază

Lasă un comentariu